torsdag, mars 03, 2011

Så var det min tur.....

Da er jeg godt igang med et nytt prosjekt, Cottage Charm-teppet fra The Quilt Company. Det var ikke så vanskelig som jeg trodde å sy disse blokkene, og før jeg visste ordet av det så var de alle klare til å applikere detaljer. Jeg trodde ikke det var så mye applikasjon på dette, men tydelig at jeg ikke har lest mønsteret godt nok ;) Satt i flere timer i går og tegnet opp alle delene på vlisofix, og før kvelden var over var også vlisofixen kommet på de ulike stoffene.


I dag har jeg klippet ut de fleste og limt de der de skal være, så i kveld kunne jeg starte på applikeringa. Første blokka gikk fint, men så skjer det.....uoppmerksomhet og masse støy rundt meg, er nok til at jeg ikke følger med, og vips.....der er to blokker applikert sammen!!!!!

Enda godt det ikke var frihåndsquilting jeg måtte sprette opp da :)Allikevell er det bare SÅ IRRITERENDE!!!

Nå i kveld er skaden rettet på, og alle applikasjonene på bildet over er sydd på. På rammen rundt er det også mye applikering, de får jeg ta en annen dag.

Nå grubler jeg litt på hvordan jeg skal løse dekoren i hvert vindu. I mønsteret er det brukt motivstoffer med vinduer og blomsterpotter, men det har ikke jeg. Tror jeg må sove litt mer på dette......

10 kommentarer:

Anne Lise sa...

Dette ser utrolig koslig ut. Men du er nå utrolig kjapp når du starter på nye prosjekt. Hos meg går det år og dag før ting blir ferdig.
Ønsker deg en riktig fin helg.

2ne sa...

Dette bildet blir lekkert. Sprettekniven er vel i bruk hos de fleste quiltere en gang innimellom, men kjedelig - ja..... Skal bli gøy og se fortsettelsen :-)

Pia sa...

Det er altid træls at sprætte op (man har jo som regel kun sig selv at takke for fejlen!!). Det er et vildt flot billede du der er ved at lave.

karinanna sa...

Med din fart er det kanskje ikke så rart at du må bruke sprettekniven en sjelden gang. Synes du er uttrolig effektiv og beundrer alt det fine du får til.
Ha en trivelig helg.

Litamora's Quilt & Design sa...

Godt å se du fikk fiksa "trøbbelet". Så utrolig kjedlig når sånt skjer, men jeg tror nok de fleste av oss kjenner oss igjen... Been there..osv.
Du har jammen vært rask til å få sammen blokkene! Teppet ditt blir nydelig!
Jeg fikk æren av å sy dette for Quiltegården/Fru Jørgensen, og det ble vist fram på gave- og interiørmessa i januar. Gleder meg til å se ditt ferdig også :o)
Ønsker deg en kreativ og deilig helg,
Laila

Lis sa...

Åå,enda et flott teppe! Dette blir kanskje det første teppe du skal quilte på det nye "utstyret"? :D
Blir spennende å se dette ferdig, og det blir vel ikke lenge til..med ditt raske tempo ;)
Du er bare utrolig flink! :D
Ha ei fin helg :)
Klem

Sissel`s syglede sa...

For et lekkert teppe du er i gang med. Blir spennende å følge med på. Vi har vel alle vært der at vi ikke følger godt nok med og så, VIPS: skjer det en "ulykke"...
Vil ønske deg en superfin helg.
Klemz fra Sissel

Svalen sa...

Hei.
Så flott teppet blir!
Jeg har bestilt samme teppe fra Primula Design, gleder meg til det dukker opp i postkassen.

Ha en fin søndag.

Siddis back home sa...

ÅÅ, for et flott teppe, du er en racer på syingen... ha en fin uke!

GNIST sa...

Resultatet blir i alle fall bra. Men man skal følge med hele tiden, ellers er det ikke måte på "tabber" som kan gjøres - det er min erfaring.. Og det er gjerne det man har gjort mange ganger før og som er enkelt som går galt hos meg :-)