fredag, mars 18, 2011

Cath Kidston's vesker

For noen uker siden kjøpte jeg boka av Cath Kidston, "Sew". Enkle mønster på enkle ting. Det fulgte med ferdig klippet stoff til å sy ei veske. Nydelig stoff med flott mønster. Etter å ha sett på veskedelene fant jeg stoff som passet til for inni veska. Og har man først sydd noen vesker så vet man hva man ønsker i tillegg.
Jeg har strøket på veskevatt på ytterstoff, og foret har fått vlies bak for bedre hold og stivelse. I tillegg har jeg foret lommedelen med platevatt, og for første gang har jeg prøvd meg på innfelt lomme. Jeg har også laget nøkkelsnor med karabinkrok, og til lukking har jeg brukt magnetlås istedet for hempa som skulle være.....og da jeg først var i siget sydde jeg likså godt veska for en bekjent også ;)
2 ferdige vesker, side om side


Alt i alt, sommerlige søte vesker i passe størrelse til mobil, lommebok og et håndarbeide.

9 kommentarer:

NYKOLETT sa...

Hi there..love the color combo,sweet and serene..

Pia sa...

Jeg har også købt den bog men har dog ikke fået syet tasken endnu. - Men jeg tror jeg vil gøre som dig - for dine tasker er da HELT PERFEKTE. Wauw!!!!!!!!

Grethe sa...

Så supert å se!! Jeg bestillte boken for leeeeeenge siden,men henger etter med å sy vesken. Så snart en dag starter jeg:-)

marihøna sa...

Whow!!! Den ble tøff. Må få somla meg til å sy min også :)))

Lis sa...

Lekker! og såååå søt!

gyldenkron sa...

Så fine de var.

Hedvig sa...

Kjempeherlige vesker! :)

Smarie sa...

Åhhh...de var kjempeflotte ;o) Venter på boken her også. Var på sykurs på onsdag, nå er det bare å fornye symaskinen og begynne å småsy ;o))

Odins lille hjørne sa...

De ble flotte! Har og den vesken liggende, ferdigklippet og klar! :0) Håper det blir gjort i kveld??
Ha en flott helg!
klem fra odin