tirsdag, mars 29, 2011

Verktøy-kurv

For ei stund siden forvandlet jeg en pepperkakeboks til en verktøy-boks. Fargene var nok ikke mine favoritter, men den har nå stått fremme siden. Lenge har jeg tenkt å sy en ny, og i helga fant jeg noen ledige minutter. Denne boksen er større enn den første. En gammel kakeboks etter bestemor har nå blitt ny. Mange strikklommer utenpå, og flere små lommer inni. I tillegg har jeg plassert en Tilda-boks oppi. Denne fikk også hanke slik at jeg kan ta med meg hele boksen om jeg vil.

 Uten innhold, stoffene er fra Moda, MartiniqueOg til dere som lurer på hvorfor det står  en gasstenner der, så kan jeg fortelle følgende; Jeg er så lei av å lete etter fyrtøy hver gang jeg skal tenne lys. Så jeg har kjøpt min egen som jeg oppbevarer sammen med syutstyret mitt. Der får den stå i fred, for her i huset er det ingen interesse for min store hobby (bortsett fra Lillesnuppa da ;) ) og dessuten har jeg sagt i klartekst at ingen får benytte seg av mine orange sakser....og det har faktisk fungert på alt...he he ;)

7 kommentarer:

Bente`s Hobbyrom sa...

Så utrolig smart og hendig , alt utstyret på et sted :0) Det er jeg for vettu. Men jeg lurer på en liten ting... Hva bruker du den gass tenneren til ???

Lis sa...

Oi! For en praktisk kurv!!
Hm...jeg lurer også på hva du skal tenne på...? ;)
Ha en fin kveld!
Klem fra Lis

Anne Lise sa...

Kjempesmart og fin var denne. Og så ser det ut til at den rommer skikkelig mye. Du har full kontroll nå kan jeg tenke.

Randi sa...

Fy flate så søt og nyttig og fin den var. . Og ja det med tenneren var jo smart:) Takk for titten:)

Lindas hobbyhjørne sa...

Jeg syntes det er så morro å finne en så fin blogg :)
Virkelig smart den kurven!
Ha en god natt :)

ahli sa...

Kjempesmart den kurven. Så greit å ha alt på et sted.

2ne sa...

Dette var en super kurv - deilig og ha alt på et sted :-) En kjempeflott idè. Masse flott på bloggen ellers også. Ønsker deg en kreativ og fin helg.