onsdag, mars 16, 2011

Lady February Jacket

Om ikke jeg husker helt feil var det Lady February Jacket denne het.....ihvertfall er det den det skulle bli, men med litt forandringer. Jakken begynte jeg på i fjor. Jeg skulle ha den selv, og startet med str M i forhold til mønsteret. Etter å ha kommet et stykke oppover fant jeg ut at kanskje den ble for liten til meg, og derfor bestemte jeg meg for å fullføre den så kunne mellomste jenta få den....men den gang ei. Da bærestykket var strikket ferdig og ho prøvde den på, fant jeg fort ut at den ble for liten for henne også. Så da var det Lillesnuppa som skulle få den da....Jakken ble ferdig strikket, og der ble den liggende....umontert....

Her en dag kom jeg på denne jakken, stålsatte meg nå på lørdag, såg 3 episoder av Farmen, mens jeg festet tråder, sydde sammen armene og sydde i knapper. Og jammen var det bra jeg fikk den ferdig, for hvis ikke hadde den nok vært for liten. Jakken passet perfekt nå :)

Her en stolt eier :)Neste gang jeg skal strikke etter engelsk oppskrift må jeg kanskje strikke en prøvelapp først ;) Åkke som, jakken er strikket i Falk på pinne nr 4,5.

8 kommentarer:

Karipia sa...

Nydelig jakke du har strikket:))
Bra du hadde noen den passet til:))

gyldenkron sa...

Så fin den ble :)

Sommertid sa...

ja, det er fort slik at ting blir liggende når det ikke ble akkurat slik man hadde tenkt seg. Flott at du fikk gjort den ferdig nå, syns fargen du har er nydelig :)

Sissel`s syglede sa...

En aldeles nyyyydelig eier av flott jakke. Hun ser riktig så stolt ut:-))

Solveig sa...

Næmen så skjønn lillesnuppa var her da :o))

hobbyvenn sa...

Du verden for en søt modell i en nydelig jakke.

Odins lille hjørne sa...

Så flott! Nydelig farge! Hun ble kjempeflott! :o)
klem fra odin

Aimy sa...

Flott jakke :)
Godt det var noen som fikk brukt den til slutt :)