onsdag, februar 25, 2009

Row By Row

Inne på Quiltinorge er vi 12 damer som skal være med på noe som kalles Row by row, forkortet RBR. Dette går ut på at hver av oss syr en rad i egne farger og mønster. Denne raden blir så sendt rundt til nestedame som da skal sy en rad som passer til den som kommer i posten. Dette skal gå på rundgang slik at alle som er med skal sy en rad som passer til vår egen. Raden skal være ca 140 cm lang og 15-20 cm bred. Når min egen rad har vært innom alle på laget sitter jeg da igjen med 12 rader som jeg da kan sy sammen til et teppe. Jeg vil også sy en rad til hver av alle som er med. Oppstart på dette blir 1.april.

I kveld har jeg sydd ferdig min rad. Jeg har gått for det søte og romantiske, roser og pastell. Liker disse fargene veldig godt. Det blir spennende å se sluttresultatet:) Det får dere ikke se før hele runden er ferdig, ca om et år ;)
8 kommentarer:

Unknown sa...

hei ..
herlig denne ble kejket og se hva andre velger og hvilken stoffer en burde få i huset...
Gleder meg...

Anonym sa...

Nydelige farger. Personlig synes jeg grønt er vanskelig å jobbe med, så det blir spennende å se hvilke løsninger damene kommer med. Er ikke med på BRB, men følger med dere andre :o) Lykke til!

Anonym sa...

Morsomt opplegg, gleder meg til å se hvordan radene blir etter hvert.

Rita Tjelta sa...

Denne ble kjempefin. Gleder meg også til å se fortsettelsen på denne. Kos deg videre!!:)

AnitaK sa...

Så mye fint det var i bloggen din! Ha en fin dag

Kath sa...

Masse fint her!!Ha en fin torsdag!

Rita sa...

nydelig

Anonym sa...

Høres ut som et spennende prosjekt! :) Raden din ble kjempefin!