tirsdag, februar 24, 2009

Konfirmasjonsforberedelser

I dag starta jeg for alvor med å forberede konfirmasjonen til størstemann som skal være 2.mai. Starta derfor dagen med å steke dobbel porsjon med tynne rømmelefser. Mens de avkjølte seg dro jeg og Konfirmanten på Futura hvor vi fikk handlet antrekk og tilbehør til han. Noe pyntestæsj og duker til bordene fant jeg også. Etter middagen fikk jeg smurt ferdig tynnlefsene, og siden jeg da var så godt i gang stekte jeg likså godt en porsjon med Mørlefser ogå. Så nå har lefsene kommet i frysern, og 1 kilo er tatt vekk fra skuldrene mine;)

Rømmelefser i ulike størrelser og fasonger ;) Gode er de i allefall :)

6 kommentarer:

Kristin sa...

Flotte lefser ser det ut til. Er de glutenfrie? Jeg har både ei moe og ei datter som har cøliaki og trenger noe nytt å servere. Mulig å få oppskrift?

Britt sa...

Hei Kristin....
Lefsene er nok ikke glutenfrie. Sønnen min har også cøliaki, men slike tynne rømmelefser går nok ikke an å steke glutenfrie. Det er alt for lite hold i melet til at det går an. Tykklefser derimot kan du jo lage glutenfrie ;)

Bitt@mi sa...

Nam, nam,sier jeg bare:-) Har også konfirmant i år - men klarer ikke lefsebaking... Så flink du er:-)

Hanne sa...

Rømmelefser høres veldig godt ut, og de ser også veldig deilige ut.

Så flink du er som starter forberedelsene i så god tid. Kjempelurt!

si-do sa...

Så flink du er å komme ignag tidlig :) Har konfirmant 6.juni, så takk for "sparket". Ha ei god helg :=)

Anonym sa...

Hei Britt

Du er utrolig flink må jeg si!Både med mat og håndarbeid.Tenkte å spørre om jeg kunne få oppskrift på rømmelefser,det har jeg aldri bakt.Bruker du takke eller?Kan du sende meg oppskrift på epostadressen min, den har du jo.Da blir jeg glad,men ikke stress med det.
Ha en fin dag videre!

Hilsener fra Marie F