![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglysBou4ymUrXnKHOzMfw5e0saNS7CPoTwIg642C8qehEnHtxocpeGk1JTFd-0VZAxokFDXdZ9RYrjMN47RjjoHdqw7sHwFtvvICjHCGWxardmpBRy6Zkk1Ctwbj5HKUGdU0J0/s320/Lefser+2.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaKcmwkqfZmg9NblfXVhbqypVVpAbzRiB7ifJn54ERlaMYsiM-TCQUu9aM-5WepdKsKQqmbPjdrCxLCDbkokVkAca3zm5cRx5o3F9wrOOwWkJdKOdZy_K80ZBmPAcAdVCdNGfR/s320/Lefser+1.JPG)
Lefsene jeg stekte på kurset forrige helg har nok havnet i ulike mager rundt omkring, så derfor måtte jeg teste mine nyervervede kunnskaper i går. Starta kl 09.30 og var ferdig kl 15. Resultatet ble 15 rømmelefser og 30 mørlefser. På bildene ferdig smurt og klare til å pakkes.
3 kommentarer:
så rund og fin de ble, du er flink! Jeg brukte en hel dag på å steke 7 lefser, men de ble iallfall go'
MMMMM, det så godt ut.
Jeg prøvde meg på det i fjor, men kvier meg litt nå.
Hvordan får du de så runde og fine??Der skulle jeg gjerne hatt noen tips.
Ser utrolig lækre ud, ligner det vi i Danmark kalder pandekager
( foldes spises med marmelade eller sirup inden i), meget flot taske du har syet og i dejlige farver, du må også have en fin adventstid.
Legg inn en kommentar