mandag, mars 17, 2014

Tilda

Jeg var ikke så flink til å blogge i 2013. Kom liksom aldri i gang igjen.....ikke for det....gjorde da litt håndarbeid allikevel, men dørstokken fra bildene ble tatt til de kom på bloggen var enormt høy.
Derfor vil jeg i de neste innleggene vise litt fra førårets resultater

Tilda-dukkene er først ute.
Jeg og min gode syvenninde, Solveig skulle sy Tilda. 
Jo da.....Solveig klargjorde og sydde ei dukke ;) 
Men dere som kjenner meg vet jo at det ikke holder for meg....når jeg først skal sy en kan jeg likså godt klargjøre og sy 3stk!!

Og når jeg først er i siget kan jeg jo likså godt sy 3 stk etter annet mønster også ;)
Gøy å se resultatet, men "Gud-bedre" for et pirkarbeid!Slik ble mine egenproduserte Tildadukke-stativ etter noen lag med spraymaling
4 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige Tilda figurer!
Jeg beundrer dere som har tålmodighet til slik pirk. :) Men håper jeg skal samle mot til å prøve meg en dag i fremtiden. :)

Unknown sa...

Hei .Så nydelige di er.Ja Tilda har så mange nydelige stoffer og mønstrer.ja pirk kan eg forestille meg att det er,men du har jammen vert dyktig.Eg har mange bøker av tilda,men eg titter stort sett bare i di.Åndelig føde kaller eg det.Ble litt fristet til og sy noe av det også,når eg såg di flotte dukkene du har laget.Kreativ og fin uke til deg:)))

Trines hobby sa...

Tilda dukkene er så koselige, og verdt pirket synest jeg:) Litt koselig å sitte å pusle disse småtingene, men jeg lager bare en i slengen, ikke en hel familie! Dine ble kjempeflotte:)

Siddis back home sa...

Herlig gjeng du har laget! God helg til deg!