lørdag, januar 22, 2011

Bloggen i bokformat....


Jeg har lenge tenkt på å få skrevet ut bloggen min i bokformat. Så da 1. januar kom, fant jeg ut at nå skulle jeg gjøre det. Jeg valgte år 2010 for å se hvordan det hele ble. Nå på torsdag kom boka, og jeg må bare si at jeg er veldig fornøyd :) For denne boka kosta det ca 72 US§ inkl frakt, og da er den på 153 sider, fargebilder og all tekst. Kommentarene til hvert innlegg har jeg ikke tatt med.Dette blir jo nesten som et minnealbum for meg, og jeg kommer nok til å bestille bok av resten av bloggen min også. Kjekt å ha...tilfelle rottefelle ;)
Jeg har bestilt fra Blog2Print


5 kommentarer:

Hellen Sigurbjörg sa...

Artig med sann bok, har tenkt meg a gjöre det en dag ogsa. Ha en god helg!

Solveig sa...

Kjempeartig assa. Var for en stund inne på siden og lasta ned en prøveversjon på nettsiden deres. Må se din først før jeg bestiller...;o) Ha en fin fin lørdagskveld!

Anonym sa...

Snedig, artig å ha da. Er fersk i blogginga selv så må vel vente noen år før jeg kan tenke på dette selv:-) Du er hjertelig velkommen til å titte innom bloggen min:) Du får ha ei fortsatt go helg:-))

ahli sa...

Så kjekt med slik bok da. Tror jeg må fylle litt opp i bloggen min før jeg gjør dette.
Ha en god helg.
Atrid

Agneta sa...

Vilken smart idé!!! Inte för att jag har någon bloggtid bakom mig, började nu i januari, men vilken kul sak att ha kvar. Nätet kan man inte lite på, att det ska finnas kvar. Du syr mycket fint, helt i min smak!