søndag, august 30, 2009

Sunshine......veske

Jeg har skrevet flere innlegg tidligere hvor jeg viste fram blokker som jeg abonnerte på i fra Australia. Blokkene skulle bli et flott teppe når abonnementet var ferdig. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg ikke tilsendt flere blokker i mars. Så da satt jeg her da, med 5 ferdigbroderte og monterte blokker som jeg ikke visste hva jeg skulle lage av. Men her ser dere det første resultatet, Sunshine veska! Veska har flere lommer, både med og uten glidelås. Romslig og god plass til stort håndarbeid med tilbehør. Tenker denne skal få bli med på julemesser. Håper å få solgt den.6 kommentarer:

Mona sa...

Så flott veske! Og helt fantastiske tepper! :D

Hanne sa...

For ei kjempefin veske!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Fin veske du har laget og det søte bilde til barnehagen var bare helt nydelig,dette må bli en fin gave som varmer mange i barnehagen.
Ønsker deg ei fin og god uke!!!

Anonym sa...

Skikkelig lekker veske. Fargesamansetninga var heilt fantastisk!

Sigrun sa...

Nydelig veske du har sydd. Ergelig med sånne abonnement som plutselig stopper. regner med at det er samme butikken som jeg har vært ute for. Du har ihvertfall klart å få noe flott ut av det du sitter igjen med.

karinanna sa...

Synes veska ble kjempefin - og nå har jeg fått noen ideer på hvordan jeg kan bruke de små broderte bildene jeg har liggende.