torsdag, juli 02, 2009

Kattungene vokser

Til helga blir kattungene til Susi 9 uker gamle, og om ikke lenge skal de flyttes til sine nye eiere. De er veldig aktive, ja til tider nesten irriterende aktive. Det er ikke så enkelt å få tatt bilder av de, men her er bilderas. Her er snuppa, hun er den roligste av de. Men hun er en liten fantunge hun også, tok henne nemlig på fersken da hun brukte tørrmatskåla som tisseplass!
Snuppa sover

Her er Leo, jeg kaller han Leopold. Han er den mest aktive. Han har bare 6 liv igjen, 2 ganger har han falt ned trappen fra 2 etg og ned i kjelleren, og den siste gangen falt han ut fra vindu i 2.etg og ned på verandaen. Nesa fikk hard medfart, og han fnøs mye de to påfølgende dager, litt spak var han også, Men nå, 2 dager etterpå er han i full vigør igjen. Ha er størst av barna.


Leopold lader batteriene
Her er Balldrik (som jeg kaller han) Liten spilloppmaker som er med på moroa. Har 7 liv igjen, har falt ned trappa 2 ganger. Skulle tro de lærte av det, men nei da. Er snill og kan gjerne kose litt i fanget om det passer seg slik. Liker godt å leke med garnlageret mitt som er i skuffene under senga vår. Finner stadig nye nøster som er dradd utover gulvet.
Ja, de er aktive disse små, men kommer nok til å savne de veldig mye når de flytter ifra oss. Men heldigvis kjenner vi alle som skal ha de, så vi skal nok følge med de etterhvert som de vokser.


7 kommentarer:

Hege sa...

Ååååååååååååå *smelt*
Noe så skjønt!!! Bilde nr 3 var jo bare helt hærlig da :)

Mona sa...

Nydelige kattunger. Er enig i at bilde nr 3 var herlig. Har selv 2 katter. Mor og datter. Nå er de 13 og 6 år gamle. Rolige og bedagelige er de blitt med åra.

LeKaQuilt sa...

Noe sååååå nydelige! Jeg har en katt som nettopp er fylt 14 år :o)

Helen Brekke sa...

Så fine katter! Er det sånn med katter som med barn? At dei ikkje sover, dei berre ligger på lading?

lykke sa...

Jeg gleder meg slik fordi den ene skal komme hjem til meg.
Det blir lillesnuppa det....smileer og jeg gleder meg slik!

syglad sa...

Så nydelige de er kattepusene dine, smelter helt et hjerte :-)

Flott handquilta brikke og løper med epleblomst.
Ha en flott og solrik helg..
Tusen takk for nydelig og kjempekoslig postkort.

Klem

Lappedilla sa...

Så nusselige pusekatter. Jeg har to kastrerte hannkatter jeg og de lager ikke mye tull og tøys. (8 og 4 år)Men de var jo også artige da de var små.