tirsdag, juli 08, 2008

Min nye veskeJeg har testa ut papirsøm igjen, og resultatet ble denne veska. Jeg skal ha denne selv. Da veska ble ferdig oppdaget jeg at jeg har sko som matcher i fargene. Inni er det flere stikklommer, og i ei hempe innenfor kanten har trådkutteren min fått sin plass. Av min gode venninde Trine har jeg fått mobilsmykke i strass, og det har jeg hengt på som pynt i glidelåset :) Ble veldig fornøyd med denne veska. Planene framover er å sy små mapper som passer til. Nå er jeg ingen kløpper med å sette inn glidelås, men håper jeg klarer å knekke den koden en gang....6 kommentarer:

kuriosa sa...

Gratulerer med ny veske. Den var virkelig flott!
Jeg har prøvd papirsøm en gang, og det var jo genialt egentlig!
Ha noen gode somerdager

Unknown sa...

Flott veske du har laget og stilige sko også..
Jeg er nå litt usikker på dette med papirsøm, jeg kjøpte nemlig en rull med det for et år siden, men det var slike trekanter som blir ruter etter sammensying.

Er det noe annet du har kjøpt der tro?

Jeg lurer på om jeg skal ta meg en runde på nettet og lete opp mere info om dette.

Ha en strålende uke :-)

Marita sa...

Så flott! Har ikke vært borti papirsøm... Ser spennende ut. Og ble ordentlig pent. Og så gjennomført med skoene ved siden av :)

Karilla sin hobbyblogg sa...

Veska di ble kjempefin!
ser artig ut med papir søm, det har jeg ikke prøvd. så det får stå på listen av de tingene jeg må prøve en dag. Toalettmappene til naboen var også veldig fine!
God sommer!

Krikri sa...

Så fin ei veske. Papirsøm er kjempemoro, det er så mange fine mønster ute å går. Også blir det så nøyaktig. Kjempefin blogg du har.

Anonym sa...

Wow - Råflott veske i en sømteknikk jeg aldri har hørt om før (papirsøm).. Men duverden så fin den ble, og den passe jo helt ypperlig til skoene :-)