lørdag, april 19, 2008

Brødristertrekk
Brødristeren fikk i dag trekk på seg :) Har ikke brukt mønster, bare sydd på "feelingen" med risteren foran meg. Men det ble jo bra, og eieren av brødristeren (les min sønn) ble fornøyd.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefint trekk, og så praktisk da :-) Du har utrolig mye flotte saker her i bloggen din, får så lyst til å begynne å sy når jeg kikker rundt her inne. (desverre er jeg helt grønn når det gjelder sying)

Anonym sa...

Så fint trekket ble - og det er fint med alt det blå til kjøkkenet.

Anonym sa...

Så smart! Og veldig fint også! Bra det ikke bare er meg som syr sånn på feelingen forresten, selv om du nok får riktigere og penere resultat;-)

Anonym sa...

Så koselig blogg du har. Veldig mye fint du syr og strikker. Dette brødristertrekket var smart, ikke sett sånn før. Uglene dine var kjempesøte, har sett noen slike på ulike blogger nå og trur jammen dine er de fineste :)

Klarafina sa...

Kjempesmart...og pent!

Anonym sa...

Kjempe flott trekk du har laget. Det må jo være så praktisk. Må si du er flink med søm.

jogusi sa...

Mye fint du har laget til kjøkkenet. Nydelig ugle. Ha ei fin helg.

Anonym sa...

Kjære vene som du produserer, kusine! Du er bare så flink til å sy. Og det går jammen fort, ja! :) Endelig har jeg sendt deg noe garn i retur for strikkeveskene. Var så vanskelig å bestemme seg. Og du bruker jo alle farger, så det var ikke mye hjelp å få her i bloggen. ;) Håper du liker det. :)

Syersken sa...

Så flott kjøkkensett du har sydd,gøy å sy litt uten mønster.